Check

Dvosoban stan, 72.00 m2

Pòdgorica,
Siti kvart
4 juna 2024 22:02
72 m2
Ukupna
2
Spavaćih soba
3
Sprat
Otvoreni parking
4 juna 2024 22:02

Dvosoban stan, 72.00 m2

Pòdgorica,
Siti kvart
850€ / mjesečno
depozit za kratko vreme
Pokazati broj telefona  +382  ×× ××× ×××
Kodeks nekretnine
Agencija za nekretnine
Vaša bilješka

Opis

Izdaje se lijepo namješten dvosoban stan smješten na trećem spratu stambene zgrade prekoputa TC Big Fashion. Struktura: Dnevna soba, sa trpezarijom i kuhinjom otvorenog tipa koja ima izlaz na terasu, dvije spavaće sobe, ulazni hodnik, kupatilo i toalet. Nalazi se u zgradi novogradnje koja posjeduje lift. Ulaz zgrade se redovno održava i pokriven je video nadzorom. Oko zgrade je dostupan javni parking. Stan se nalazi na najtraženijoj lokaciji u gradu za zakup, čemu doprinosi raznovrsnost sadržaja u okolini lokacije. U blizini stana se nalazi veliki broj marketa, restorana, kafića, pekara, banke, TC Big Fashion, Atlas Capital, Biotehnički fakultet, i kompletan ostali sadržaj potreban u svakodnevnom životu. Izdaje se na duži vremenski period uz obavezan depozit!

Agencija za nekretnine Kodeks nekretnine

388 objekata
Pokazati broj telefona  +382  ×× ××× ×××

Lokacija

Pòdgorica,
Siti kvart
Vaša bilješka
4 juna 2024 22:02

Dvosoban stan, 72.00 m2

Pòdgorica,
Siti kvart
850€ / mjesečno
depozit za kratko vreme
Pokazati broj telefona  +382  ×× ××× ×××
Kodeks nekretnine
Agencija za nekretnine
Vaša bilješka

Ostala saopštenja

Ovaj objekat se nalazi iu drugim oglasima. (1).

Dvosoban stan, 72.00 m2

Pòdgorica
3 sprat
850€ / meseci
godišnja renta

Izdaje se lijepo namješten dvosoban stan smješten na trećem spratu stambene zgrade prekoputa TC Big Fashion. Struktura: Dnevna soba, sa trpezarijom i kuhinjom otvorenog tipa koja ima izlaz na terasu, dvije spavaće sobe, ulazni hodnik, kupatilo i toalet. Nalazi se u zgradi novogradnje koja posjeduje lift. Ulaz zgrade se redovno održava i pokriven je video nadzorom. Oko zgrade je dostupan javni parking. Stan se nalazi na najtraženijoj lokaciji u gradu za zakup, čemu doprinosi raznovrsnost sadržaja u okolini lokacije. U blizini stana se nalazi veliki broj marketa, restorana, kafića, pekara, banke, TC Big Fashion, Atlas Capital, Biotehnički fakultet, i kompletan ostali sadržaj potreban u svakodnevnom životu. Izdaje se na duži vremenski period uz obavezan depozit! ID nekretnine– DS70

2
U omiljeno
5 juna 2024
Nemanja Minić
Agent za nekretnine

Slični oglasi

Jednosoban stan, 75.00 m2

Pòdgorica
3 sprat
700€ / meseci
nekoliko meseci

Za izdavanje lijepo namješten jednosoban stan u centru grada. Stan je veoma komforan, površine 75 m2, a pozicioniran je na 3. spratu manje zgrade. Kompletno je renoviran i opremljen svim neophodnim sadržajima. Izdaje se na duži period uz obavezan depozit. Visina zakupa je 700e mjesečno.

U omiljeno
29 maja 2024

Dvosoban stan, 68.00 m2

Pòdgorica, ZABJELO
1 sprat
550€ / meseci
nekoliko meseci

IZDAJEMO.. NOV DVOSOBAN PRAZAN STAN POVRŠINE 68 m², SMJEŠTEN NA PRVOM SPRATU U ZGRADI VENTURA KOJA SE NALAZI NA ZABJELO.. STRUKTURA: ULAZNI HODNIK, DNEVNI BORAVAK SA TRPEZARIJOM i KUHINjOM, TERASA, OSTAVA, TOALET, KUPATILO i DVIJE SPAVAĆE SOBE.. U STANU JE OPREMLjENA KUHINjA i UGRADNI PLAKAR U HODNIKU.. VEOMA JE OSVIJETLjEN.. POSJEDUJE PARKING MJESTO POD RAMPOM.. IZDAJE SE NA DUŽI PERIOD UZ OBAVEZAN DEPOZIT..

U omiljeno
29 maja 2024
1 200€ / meseci

Izdaje se dvosoban namjesten stan u zgradi Emerald garden preko puta Ruske ambasade. Struktura prostorija: ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa izlazom na terasu, dvije spavace sobe, toalet i kupatilo. Emerald Garden omogućio je maksimalan komfor i luksuz svim stanarima, kao što su: - Zatvoren sistem uz potpunu kontrolu i nadzor objekta - Enegetski efikasna zgrada - Domaćin zgrade na raspolaganju 24/7 - Održavanje objekta - Parking za bicikla - Zelena oaza u dvorištu - Autoperionica za stanare zgrade - Master Key – jedan ključ za sve Stan posjeduje i sopstveno garažno mjesto, uključeno u cijenu zakupa stana. Obavezan depozit.

U omiljeno
18 decembra 2023
500€ / meseci
godišnja renta

Za izdavanje poslovni prostor površine 56 m2 u centru grada. Izdaje se na duži period uz obavezan depozit. Visina zakupa je 500e mjesečno.

U omiljeno
27 decembra 2023

Dvosoban stan, 78.00 m2

Pòdgorica
5 sprat
650€ / meseci

Izdaje se namješten dvosoban stan smješten na petom spratu stambene zgrade Čelebić kod prvog kružnog toka na Starom aerodromu. Struktura: Dnevna soba sa trpezarijom koja ima izlaz na terasu, odvojena kuhinja, dvije spavaće sobe, ulazni hodnik, kupatilo i mali toalet. Nalazi se u zgradi novogradnje koja posjeduje lift. Ulaz zgrade se redovno održava. Iza zgrade je dostupan veliki javni parking. U blizini zgrade se nalazi TC Forum, Tehnomaks, Dom zdravlja, Osnovna škola, Vrtići, veliki broj marketa, kafića, restorana, pekara, pošta i ostali sadržaj. Idealna lokacija za ljude koji žele da izbjegnu gradske gužve, nalazi se na tranzitu za sjever i jug, a na pet minuta hoda je do strogog centra grada. Izdaje se na duži vremenski period uz obavezan depozit! ID nekretnine – DS49

U omiljeno
2 marta 2024

Dvosoban stan, 73.00 m2

Pòdgorica
2 sprat
800€ / meseci
godišnja renta

Za izdavanje nenamješten dvosoban stan u City Kvartu. Stan ima 73 m2, a pozicioniran je na 2. spratu. Pogodan je za poslovne namjene. U cijenu je uključeno i jedno garažno mjesto. Izdaje se na duži period uz obavezan depozit. Visina zakupa je 800e mjesečno.

U omiljeno
29 februara 2024

Jednosoban stan, 49.00 m2

Pòdgorica, Central point
1 sprat
500€ / meseci
godišnja renta

Izdaje se nenamješten jednosoban stan smješten na prvom spratu stambene zgrade u kvartu Central point. Struktura: Dnevna soba koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom i ima izlaz na terasu, spavaća soba, ulazni hodnik i kupatilo. Nalazi se u zgradi novogradnje koja posjeduje dva lifta. Ulaz zgrade se redovno održava i pokriven je video nadzorom. Postoji mogućnost doplate za garažno mjesto. Stan se nalazi na najtraženijoj lokaciji u gradu za zakup, čemu doprinosi raznovrsnost sadržaja u okolini lokacije. U blizini stana se nalazi veliki broj marketa, restorana, kafića, pekara, banke, TC Big Fashion, TC Mall of Montenegro, Atlas Capital i kompletan ostali sadržaj potreban u svakodnevnom životu. Izdaje se na duži vremenski period uz obavezan depozit!

U omiljeno
23 januara 2024
600€ / meseci

Za izdavanje poslovni prostor u City Kvartu. Prostor ima 30m2, a nalazi se novim Kipsovim zgradama. Izdaje se na duži period uz obavezan depozit. Visina zakupa je 600e mjesečno.

U omiljeno
6 maja 2023
500€ / meseci

Izdaje se jednosoban namjesten stan u zgradi Celebic u City kvartu. Struktura prostorija: hodnik, kuhinja, dnevna sa trpezarijom i izlazom na terasu, spavaca soba sa izlazom na jstu terasu, kuaptilo. Obavezan depozit.

U omiljeno
7 septembra 2023

Jednosoban stan, 47.00 m2

Pòdgorica
4 sprat
450€ / meseci

Za izdavanje nenamješten jednosoban stan u Central Pointu. Stan ima 47 m2, a pozicioniran je na 4. spratu. Izdaje se na duži period uz obavezan depozit. Visina zakupa je 450e mjesečno.

U omiljeno
30 januara 2024

Jednosoban stan, 40.00 m2

Pòdgorica
3 sprat
550€ / meseci

Izdaje se luksuzno opremljen, jednosoban stan u centru iznad restorana Forum. Stan se nalazi na trećem spratu, površine 40m2. Struktura prostorija: ulazni hodnik, dnevnu soba sa kuhinjom, spavaća soba i kupatilo. Obavezan depozit.

U omiljeno
15 decembra 2023

Prethodno ste gledali