Check

Кућа, 160.00 м2

Perast, Котор,
Boka kotorska
8 марта 2024 13:04, 3 прегледа
160 м2
Укупна
150 м2
Плац
3
Спаваћих соба
Отворени паркинг
8 марта 2024 13:04, 3 прегледа

Кућа, 160.00 м2

Perast, Котор,
Boka kotorska
740 000€
Показати број телефона  +382  ×× ××× ×××
Alina
Власник
Ваша биљешка

Опис

Lokacija: Perast, Crna Gora
Površina kuće: 160 kv. metara
Površina parcele: 150 kv. metara
Broj spratova: 3
Broj spavaćih soba: 3
Parking: za 4 automobila
Predstavljamo Vam staru, ali potpuno renoviranu kuću u Perastu - bisernom gradu Boke Kotorske. Stara venecijanska kamena kuća sa dve stotine godina istorije nalazi se na padini u blizini centra. Glavna karakteristika ove nekretnine je neverovatan pogled na zaliv sa svakog sprata, lepo dvorište i mali vrt, koji se nalazi na 150 kv. metara zemlje.
Kuća se sastoji od:
Prizemlje: veliki dnevni boravak sa starinskim venecijanskim nameštajem, ugradna kuhinja i trpezarija.
Drugi sprat: dve spavaće sobe sa prekrasnim pogledom na zaliv, kupatilo.
Treći sprat: zaseban stan sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom. čvor.
Kuća ima sopstveni parking na magistralnom putu za 4 automobila, što je jedinstveno za Perast. Postoji spuštanje niz stepenice do nasipa i pristup glavnom putu....

Број огласа 3234194

Више на нашем веб-сајту
Показати број телефона  +382  ×× ××× ×××

Локација

Perast, Котор,
Boka kotorska
Оглас је пронађен на Realitica
Ваша биљешка
8 марта 2024 13:04, 3 прегледа

Кућа, 160.00 м2

Perast, Котор,
Boka kotorska
740 000€
Показати број телефона  +382  ×× ××× ×××
Alina
Власник
Ваша биљешка

Слични огласи

Кућа , 95.00 м2

Котор, Perast
1 спрат
495 000€

Šarmantna kamena kuća na par koraka od mora u srednjovjekovnom gradu Perastu. Kuća je kompletno renovirana i lijepo uređena. Ukupna unutrašnja površina od 95m2 podijeljena je na tri nivoa. U prizemlju se nalazi dnevni boravak i trpezarija, potpuno opremljena moderna kuhinja i unutrašnje stepenište koje vodi na sledeća dva nivoa. Na srednjoj etaži se nalaze dvije spavaće sobe i kupatilo, a na gornjem spratu je glavna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom. Kuća ima apsolutno šarmantan vrt od cca 30 m2, pod vinovom lozom i okružen mediteranskim raslinjem. Lokacija: Perast Površina kuće: 95 m2 Površina parcele: 108 m2 Broj spavaćih soba: 3 Broj kupatila: 2 https://monteonline.org/sr/properties/ocharovatelnyj-kamennyj-dom-v-neskolkih-shagah-ot-morya-v-peraste/

У омиљено
7 марта 2024

Кућа , 64.00 м2

Котор, Perast
2 спрат са 2
520 000€

Na prodaju kamena kuća s dvorištem i pogledom na zaliv, Perast. Nalazi se u lijepom ambijentu iznad crkve Sv. Nikole. Kuća zauzima površinu od 64m2 + 74 m2 dvorište. Prodaje se u vidjenom stanju. Kuća se sastoji od prizemlja i prvog sprata. Na prizemlju je dnevni boravak, kuhinja, ostava, dok su na spratu dvije spavaće sobe i kupatilo. Sa prozora soba je moguće uživati u pogledu na zaliv.

У омиљено
16 јуна 2024

Кућа , 206.00 м2

Котор, Perast
3 спрат са 3
1 350 000€

Za prodaju vila 206m2, Perast. Ova vila u Perastu predstavlja očaravajući spoj luksuza i tradicionalnog mediteranskog šarma. Smještena u srcu jednog od najljepših primorskih gradova Crne Gore, ova raskošna nekretnina nudi ekskluzivan životni prostor s prelijepim pogledom na more. Na prvom spratu, ulazni hodnik vas vodi kroz prostrani prostor koji uključuje veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i toalet. Dva balkona pružaju mogućnost uživanja. Na drugom spratu, hodnik vas vodi do tri prostrane spavaće sobe. Tu su takođe i praktični toaleti i dva garderobera za dodatnu funkcionalnost. Na trećem spratu, očekuje vas luksuzni dnevni boravak koji se otvara prema prostranoj terasi, pružajući nevjerojatan pogled na more. Ovaj sprat takođe nudi funkcionalan kancelarijski prostor, potpuno opremljenu kuhinju, još jedan toalet i pristup velikom dvorištu....

У омиљено
10 априла 2024

Кућа , 206.00 м2

Котор, Perast
3 спрат са 3
1 350 000€

Za prodaju vila 206m2, Perast. Ova vila u Perastu predstavlja očaravajući spoj luksuza i tradicionalnog mediteranskog šarma. Smještena u srcu jednog od najljepših primorskih gradova Crne Gore, ova raskošna nekretnina nudi ekskluzivan životni prostor s prelijepim pogledom na more. Na prvom spratu, ulazni hodnik vas vodi kroz prostrani prostor koji uključuje veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i toalet. Dva balkona pružaju mogućnost uživanja. Na drugom spratu, hodnik vas vodi do tri prostrane spavaće sobe. Tu su takođe i praktični toaleti i dva garderobera za dodatnu funkcionalnost. Na trećem spratu, očekuje vas luksuzni dnevni boravak koji se otvara prema prostranoj terasi, pružajući nevjerojatan pogled na more. Ovaj sprat takođe nudi funkcionalan kancelarijski prostor, potpuno opremljenu kuhinju, još jedan toalet i pristup velikom dvorištu. U ovoj vili ćete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan život, uključujući dva kamina koji stvaraju toplu i ugodnu atmosferu, šank i vinski bar za druženje s prijateljima, podno grijanje za dodatnu udobnost tokom hladnijih mjeseci te moderni sigurnosni sistem s alarmom.

У омиљено
2 априла 2024

Кућа , 64.00 м2

Котор, Perast, Boka kotorska
2 спратова
550 000€

Nudimo na prodaju kamenu kuću u centru Perasta - biseru Boke Kotorske. Dvospratna kuća površine 64 kvadratna metra na placu od 134 kvadrata nalazi se nekoliko metara od sredine šetališta. Sa drugog sprata se pruža prelep pogled na zaliv i ostrva Sveti Đorđe i Gospa od Škripela. Kuća se sastoji od: Prizemlje: dnevni boravak sa odvojenom kuhinjom. Drugi sprat: dve spavaće sobe i kupatilo. Nedaleko od kuće nalazi se parking. Perast je prekrasan srednjovjekovni grad, na mjestu spajanja Boke Kotorske i Risanskog zaliva, Boke Kotorske, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

У омиљено
18 маја 2024

Кућа , 64.00 м2

Котор, Perast
2 спратова
550 000€

Nudimo na prodaju kamenu kuću u centru Perasta – biseru Boke Kotorske. Dvospratna kuća površine 64 kvadratna metra na placu od 134 kvadrata nalazi se nekoliko metara od sredine šetališta. Sa drugog sprata se pruža prelep pogled na zaliv i ostrva Sveti Đorđe i Gospa od Škripela. Kuća se sastoji od: Prizemlje: dnevni boravak sa odvojenom kuhinjom. Drugi sprat: dve spavaće sobe i kupatilo. Nedaleko od kuće nalazi se parking. Perast je prekrasan srednjovjekovni grad, na mjestu spajanja Boke Kotorske i Risanskog zaliva, Boke Kotorske, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

У омиљено
17 маја 2024

Кућа , 125.00 м2

Котор, Perast
2 спрат са 2
450 000€


* Karakteristike propreriteta:
Površina: 125m2 + terasa od 35m2
Garaža od 15m2 + ostava od 8m2
Sobe: 2
Kupatila: 3
Dva sprata
15 minuta hoda do Starog grada Kotora
 
* Raspored kuće:
- na donjem nivou se nalazi garaža i ostava
- na prvom stambenom nivou se nalazi prostrani dnevni boravak, kupatilo i trpezarija sa kuhinjom. Iz dnevnog boravka postoji direktan pristup velikoj terasi (35 m2).
- na drugom spratu se nalaze dve spavaće sobe, svaka sa kupatilom.
Prvi i drugi sprat kuće su povezani unutrašnjim stepeništem.
Svaki prozor pruža impresivan pogled na Boku Kotorsku.
 
Ovaj kraj predstavlja vrhunac mediteranskog načina života: male uličice, kuće i istorijske zgrade. U radijusu od 1000 metara od zgrade, nalazi se sva potrebna infrastruktura: kafići, restorani, nekoliko supermarketa, bolnica, veliki sportski centar, autobuska stanica i zgrada opštine. Udaljenost do mora je 1200 metara.
 Odlična opcija za kupovinu kuće po ceni stana, samo nekoliko koraka od Starog grada Kotora.
Za detaljne informacije i zakazivanje pregleda, molimo kontaktirajte naše savetnike za nekretnine na našoj adresi.

#16981
Troškovi odgovornosti i usluge kupovine, troškovi notara, poreza na prenos nekretnine ako postoji (može biti nula ili 3%), kao i pravni troškovi ako ih ima, su u potpunosti na teret kupca. Resido Montenegro d.o.o. ne snosi odgovornost za tačnost ovde objavljenih informacija, koje se zasnivaju isključivo na detaljima koje su nam preneli naši klijenti/vlasnici. Resido Montenegro d.o.o. nije obavezan da ažurira, modifikuje ili izmeni ovaj dokument ili na bilo koji drugi način obavesti čitaoca o bilo kom pitanju navedenom ovde, ili bilo kojem mišljenju, predviđanju, prognozi ili proceni navedenoj ovde, urbanističkim i katastarskim informacijama ili modifikacijama koje su naknadno postale netačne. Pridržano je pravo na prethodnu prodaju. Kupcu se ne naplaćuju agencijske provizije | Agencijska provizija se plaća od strane prodavca(-a)

4
У омиљено
20 априла 2024

Претходно сте гледали

200 000€
2 667€ за м2

Apologies for the confusion. Please provide me with the text you would like to have translated into Serbian (Latin), and I'll be happy to assist you

У омиљено
25 јануара 2023